Денису Шмигалю влаштували допит за пропажу 35 млрд і гостру нестачу швидких і кисню в лікарнях

В ході Години запитань до уряду, що відбулося сьогодні в ході пленарного засідання Верховної Ради, парламентарі вимагали від прем'єр-міністра Дениса Шмигаля невідкладних пояснень цілого ряду фактів. Від критичної нестачі в українських лікарнях кисневих станцій до "пропажі в бермудському трикутнику" понад 35 млрд грн.

Денис Шмигаль - фото Кабмін
Денис Шмигаль - фото Кабмін

Близько 1500 "очей": на українських дорогах стежитимуть за водіями

В Україні до 2024 року планують встановити 1500 стаціонарних камер фото – та відеофіксації порушень ПДР. Про це передає пресслужба МВС України, посилаючись на Антона Геращенка.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

дороги, скріншот з відео
дороги, скріншот з відео

Пенсія в 60 світить не всім: в Україні знову підвищать вимоги до стажу

У зв'язку з пенсійною реформою в Україні з січня 2022 року пройде черговий етап підвищення вимог до страхового стажу. Відтоді частина українців втратить право на отримання пенсійних виплат.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Українці назвали головну претендентку на перемогу в "Холостяку-11" з Заливаком: Юля "Зайка" чи Ганна Богдан

21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з харківським бізнесменом Михайлом Заливаком, який шукає своє кохання.

Михайло Заливако, скріншот: Youtube
Михайло Заливако, скріншот: Youtube

Зеленський представив план заходів на День Незалежності України 24 серпня

Стало відомо, який список заходів чекає на українців на честь святкування 30-річчя незалежності України. Про це розповів президент Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram