21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього дві учасниці - Анна Богдан і Юлія Бельченко, яка повернулася до боротьби за серце чоловіка в останньому випуску після відходу з шоу. Перед поїздкою в ОАЕ Михайло попрощався з Розалі Номбре в меблевому магазині, в якому провів останні індивідуальні зустрічі з дівчатами до останнього вибору.

"Холостяк", скріншот: Youtube
"Холостяк", скріншот: Youtube

Після приїзду в Дубай Заливако відправився на побачення з Анною Богдан - разом вони побували в парку атракціонів. Далі "Холостяк" з учасницею пішов в ресторан і згодом опинився з нею в одному ліжку. Спина дівчини була оголена, вона шепотіла Міші приємні слова і попросила його зробити йому масаж.

Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram

І на наступний день Заливако зустрівся вже з Юлею "Зайкою", з якою хотів покататися на сніжному схилі, хоча дівчині не подобаються Зимові види спорту, тим більше, коли можна травмуватися. Слідом вони вирушили повечеряти і після цього усамітнилися в кімнаті зі свічками і фруктами.

"Ти мені дуже, дуже дорогий. Єдине, в принципі,що було і є важливо - це ти. І я правда-правда хочу бути з тобою, я реально люблю тебе", - каже Юля "Зайка" під час індивідуального спілкування.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Михайло каже, що спочатку не бачив себе з Аннею, а ось з Юлею відчув контакт відразу ж. Потім почалася найочікуваніша частина проекту - фінальна церемонія, в ході якої "Холостяк" повинен зробити вибір - з ким продовжить подальші взаємини поза шоу. Михайло Залівако згодом зважився, що в майбутньому хоче будувати сім'ю саме з Ганною Богдан.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, Анна Богдан "розсекретила" фінал "Холостяка" з Заливако: "Дратувати"

Як повідомляв "Знай.ua", українці назвали головну претендентку на перемогу в "Холостяку-11" з Заливако: Юля "Зайка" або Ганна Богдан

Знай.ua писав, Анна Богдан розповіла, що залишається за кадром "Холостяка": "Всього 60 хвилин..."