Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно 40-річна артистка опублікувала в своїх Insta Stories дуже милу фотографію, на якій зображені червоні троянди на балконі та величезний повітряний Вінні-Пух. У кадрі Тоня прикріпила посилання на сторінку чоловіка Арсена Мірзояна і підписала його так: "Куку".

Мабуть, зірка називає коханого ведмедем, якщо відмітила його на фото. До речі, квіти і кулька залишилися з дня народження Мірзояна.

Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Як відомо, 20 травня Арсен Мірзоян відсвяткував 43-річчя. Співак в цей день був у колі сім'ї. Він також показав, як його привітали найдорожчі жінки в його житті, дружина Тоня Матвієнко і донька Ніна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко вперше розповіла, що приховувала від Арсена Мірзояна: "Відчула відчай. Це мене ламає". Співачка дала відверте інтерв'ю.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала свою маленьку копію у вишиванці: "Красуня".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян закинув кар'єру співака заради бджіл і Вінні-Пуха: щасливий, як дитина.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян зробив це з Тонею Матвієнко прямо на пляжі: "Обідня творчість". Зіркова сімейка позує на золотистому пляжі.