Для всіх шанувальників українського дизайнера і модельєра Андре Тана прийшли дуже спекотні новини. Буквально днями зірка світу моди заявив, що розлучився з дружиною Аліною Харечко після 8 років шлюбу.

Модельєр уточнив, що вони з Аліною не живуть разом вже більше року, проте продовжують займатися вихованням 5-річної доньки Соні.

Колишня дружина дизайнера Аліна Харечко в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", як пройшло їх розставання. Бізнесвумен Аліна Харечко поділилася подробицями свого особистого життя після розлучення з відомим дизайнером Андре Таном. За озвученою дизайнером версією, причиною розставання став бізнес.

Андре Тан і Аліна Харечко, скріншот: YouTube
Андре Тан і Аліна Харечко, скріншот: YouTube

"Напевно, це правда. Тому що ми працювали разом з Андрієм 10 років. І, звичайно, ми бізнес переносили додому і обговорювали його там. Коли дві сильних людини в бізнесі зустрічаються, це досить складно. Я думаю, це причина розлучення", - поділилася колишня дружина дизайнера і додала, що вони вже півроку розлучені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Аліна зізналася - з розділом майна жодних проблем не було.

"Він залишив собі квартири, які у нього були в центрі Києва, віддав нам з Сонею будинок, і, в принципі, все чудово. Ми розмовляли з донькою, ми пояснювали. Максимально намагаємося, щоб донька була з татом. Ось зараз я на світському заході, і він мені дозволив тут потанцювати, і подивитися концерт, а сам малює з донькою", - розповіла Аліна Харечко.

Аліна зізналася, що її серце зараз вільне: "Так, і я не збираюся його нікому віддавати. Тому що мені здається правильним проаналізувати минуле, не стрибати у стосунки, зрозуміти, що було не так, в чому були помилки".

Раніше повідомляли, Андре Тан розлучився з дружиною після 12 років стосунків: модельєр назвав причину.

Як повідомляв Знай.uа, Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення.

Знай.uа писав, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "А де Цибульська?".