Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця постала відразу в двох образах з недавно вийшов кліпу на пісню "Червоне вино" і запропонувала фанатам вибрати, який з них подобається більше. Можна помітити, що Настя Каменських зазначила Соню Плакидюк з "ТМПУ", як фотографа.

"Який образ з кліпу "Червоне вино" вам більше сподобався? ❤️ або 🖤? Спасибі @luviofficial за ці прекрасні вбрання ☺ Photo: @moi_sofism", - написала Настя Каменських у публікації.

В основному користувачам подобається саме червоне плаття, а хтось із них навіть бачить схожість Каменських з підопічною Потапа Мішель Андраде.

"У червоній сукні", "Червоний дуже крутий🔥🔥🔥😍😍😍", "Червоний 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️", "Обаа, але ❤️ прям ваау", "Звичайно перший🔥 🔥👏", "Я думав це Андраде на першій фотці", "Обидва образи прекрасні, але мені здається 2-й тобі підходить більше", "Опупіти можна, яка прекрасна наша улюблена Настя Україночка 🔥❤️обидва образи просто карколомні!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських поділилася радісною новиною, цього чекали всі

Як повідомляв "Знай.ua", 34-річна Настя Каменських кардинально змінила зовнішність: величезні губи і очі

Знай.ua писав, Настя Каменських у пориві пристрасті показала, чим полонила Потапа: "Сильніше, ніж вино"