Популярна телепрограма "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" у черговому випуску підняла дуже гостру тему. Журналісти спробували дізнатися, чи допомагають сьогодні зірки шоу-бізнесу, в ці скрутні часи, своїм батькам.

Журналісти почали з відомого музиканта Віктора Павліка та його мами. Нещодавно в мережі розгорівся скандал, мовляв співак не допомагає матері при пенсії в півтори тисячі гривень. Далі з'явилися історії Павла Зіброва, Ольги Сумської, Злати Огнєвіч, Ілони Гвоздьової, Вови Остапчука та Наташі Денисенко.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Зірковий шлях", який вже доступний в мережі YouTube.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Акторка Наташа Денисенко розповіла про наболіле так: "Наша держава, ну як? Ніяк не допомагає. Будемо відвертими. Тільки діти можуть допомогти своїм батькам якось нормально виживати".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Популярна українська телеведуча, колишня боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зізналася: "Кажу, мамочка - "Ну а хто?". Ну хто, як не я? Так...". Відповідаючи на запитання Марина Боржемська дала волю почуттям і майже розплакалася.

Також варто нагадати нашим читачам, що Віктор Павлік, який зі своєю молодою дружиною чекають поповнення в родині, спробував себе в новій професії. На своїй сторінці в Instagram Віктор Павлік опублікував відео, де він працює разом з дорожніми працівниками. Як зазначив артист, в цей день здійснилася його дитяча мрія. Музикант долучився до проведення капітального ремонту вулиці Борщагівської.

Раніше повідомляли, у Києві шахрайка з сином виманювала гроші у довірливих продавців.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома.

Знай.uа писав, Віктор Павлік влаштувався "на роботу" комунальником перед народженням сина: кладе асфальт.