Тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узелкова, Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 600 тисяч осіб.

Зараз жінка вирішила поділитися рецептами трьома смачними салатами, які можна приготувати на вихідних і не витрачати багато часу. Адже більше хочеться відпочивати, ніж готувати. Йтиметься про білковому салаті, з курячою грудкою і квасолею, і салат а-ля Нісуаз.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Для приготування перше нам знадобляться одне яйце, один білок, 150 грам свіжих печериць, 100 грам огірків, 50 грам червоної цибулі, 10 гр. сметани, п'ять грам французької зерненої гірчиці, і спеції з перцем за смаком.

Для початку потрібно відварити яйце, печериці порізати на кубики, а потім змастити пензликом сковороду і обсмажити грибочки до рум'яності. Слідом беремося за огірок, яйце і білок, які потрібно порізати кубиками, а цибулю півкільцями. Наостанок залишається тільки змішати трохи сметани з гірчицею, спеціями і заправити всі інгредієнти.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"✅Салат з курячою грудкою і квасолею. Складові: куряча грудка - 130 г, 1 огірок, 1 помідор, 2-3 яйця, червона квасоля (пів-банки), оливкова олія, перець, спеції. ▫️Приготування: яйця відварити, курячу грудку. Порізати грудку, огірок, помідор і яйця. Все змішати і заправити оливковою олією. Додати спеції", - розповідає Боржемська про другий рецепт.

І останній рецепт салату зажадає 150 грам консервованого тунця, 50 грам листя салату, 2-3 помідори, два варених яйця, зелені оливки можна додати за бажанням, далі столова ложка оливкової олії, французька гірчиця, сіль і перець йдуть за смаком.

Марина Боржемська, фото з instagram
Марина Боржемська, фото з instagram

Починаємо з яєчок, які потрібно відварити і нарізати на часточки. Потім викладаємо на тарілку листя салату, поливаємо їх сумішшю оливкової олії і гірчиці, ріжемо часточками помідори, розкладаємо яйця і помідори на листя салату, а згодом просто викладаємо тунець і оливки, і за смаком солимо, перчимо.

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська розповіла про своє ставлення до вишиванок: "Спасибі, що народилася в Україні"

Як повідомляв "Знай.ua", ніякої депресії і авітамінозу: Марина Боржемська показала, як відновитися після пологів

Знай.ua писав, яйця, петрушка і не тільки: дієтолог в "Ранку з Україною" розвіяла міфи про "корисні" продукти