Актор "Дизель Студіо" Євген Сморигін вирішив підтримати український гурт "Go-A" перед фіналом Євробачення. І зробив це в знаменитому образі Баби Жені.

Відповідний пост з'явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Євген вирішив трохи "пошаманити" і начаклувати Україні перемогу на музичному конкурсі "Євробачення-2021". Зробив він це в образі улюблениці українців - бабусі Євгенії Михайлівни - на мотив пісні гурту Go-A зі словами підтримки українським конкурсантам.

"Ворожую-ворожую, бубна вже дістала, щоб на Євробаченні Go-A всіх порвала. Щоб Go-A усіх прибила, наче цвяхами, я станцюю зараз танець прибабаханий ",- співає у своїй пісні Євген Сморигін.

На додаток до пісні він ще й станцював справжнійшаманський танець і побажав удачі нашим учасникам на пісенному конкурсі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"@go_a_band, перемоги вам у фіналі @eurovision бол вболіваємо за наших 🙌 🏻
Баба Женя допомогла, чим змогла😁",- підписав відео артист.

"😂 😂 😂Хтось значить "сіє конопелечку", а хтось її вже зібрав, приготував і вжив, так би мовити??!", "Талантище", "Талантище❤️❤️❤️ Голлівуд за вами плаче✌️", " головна зірка в 2022 році. Головне щоб Баба Женя не стала жабеням"," молодець створив гарний настрій талант від бога", " вам дуже личить роль бабусі, супер❤️"," найкраща бабуся Земної кулі👍⚘👍💐👍🌷", "🔥вогонь", " Супер клас🔥 🔥 🔥", - писали в коментарях фоловери.

Нагадаємо, сьогодні, 22 травня, український гурт Go_A, який вирушив представляти країну на пісенний конкурс "Євробачення-2021" виступить у фіналі під номером 19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Актори "Дизель шоу" розповіли, що об'єднує українців по всьому світу: "Зв'язок між поколіннями"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Go_A отримали потужну підтримку від конкурентки на Євробаченні 2021: "будемо шуміти"

Також «Знай.иа " писав, що Go_A вбралися в національні костюми на Євробаченні: "свято зітре кордону"