Відомий український телеведучий, головний коментатор всіх "красивих футболів" і ведучий програми "Вацко Live" Віктор Вацко продовжує ділитися цікавими кадрами зі своїх поїздок на риболовлю.

Не секрет, що Віктор Вацко у своїй передачі часто розпитує у зірок футболу їх потаємні секрети, але у Віті є і свої секрети. Однак він легко ними ділиться зі своїми фанатами в мережі. Цього разу Віктор Вацко сфотографувався під веселкою на фоні спінінгів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віктора Вацко в мережі Instagram.

Публікація Віктора Вацко, скріншот: Instagram
Публікація Віктора Вацко, скріншот: Instagram

"Якщо хочеш побачити веселку, то повинен змиритися з дощем. Красиво, навіть коли промок костюм, який тобі продали як непромокаємий. Fox Aquos Rain Suit - під сильним дощем потік дуже швидко.", - коротко підписав публікацію Віктор Вацко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також варто нагадати, що нещодавно до Віктора припливла красуня на цілий 21 кілограм. Насправді тушка риби дуже великих розмірів, а риболовля Віктора Володимировича проходила на Мар'ївському водосховищі (Донецька область).

Раніше повідомляли, легенда "Танців з зірками" Женя Кот похвалився величезним уловом: 19 кілограмів вистачить на юшку і консерви.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Вацко виловив "монстра" і зловив кайф поза футболом: "Відпускаю переможеного...".

Знай.uа писав, Віктор Вацко під Донецьком зловив жирненьку красуню-сезон відкритий: "Більше ніж у Леоненка...".