Популярна українська журналістка, кохання колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка і ведуча шоу "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь вирішила зробити своїм відданим шанувальникам спекотний сюрприз.

На цей раз телеведуча одягла червону облягаючу сукню і вибігла в зелений парк для шикарного фото.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Христини Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Прийшла весна, а мені роздягнутися нема в що!", - коротко підписала публікацію телеведуча.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віддані шанувальники наставили тисячі лайків, а також почали активно коментувати публікацію: "У Вас різні туфлі?", "Яка ви все таки красива! Не слухайте нікого, ті хто відгукуються погано про вашу фігуру, просто заздрять!", "Яка ж ви красива...", "Яка весняна обкладинка Vogue) чи це Forbes?) Фотографія дивовижна!", "Христина просто шикарна, тільки от питання, як можна так віртуозно ходити на таких каблах - не розкрито!!!)".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що ведуча шоу "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь днями показала своїм шанувальникам дуже теплий кадр. Цього разу нову публікацію телеведуча присвятила Дню вишиванки. Парочка сфотографувалася в Грузії, де, схоже, проводить відпустку. Олена і Павло наділи національні сорочки і мило посміхалися в камеру.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "Будеш дружиною".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь змусила улюбленого екс-міністра знову згадати про Україну: "Дуже смішно".

Знай.uа писав, наречена Розенка Лебідь навчила не вестися на чай і печиво: "Тепер ви в курсі...".