Відома українська телеведуча, яка зараз живе і працює в Росії, Регіна Тодоренко привернула увагу фанатів незвичайним способом.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Нещодавно в мережі поповзли чутки про розлучення Регіни Тодренко з чоловіком Владом Топаловим. Шанувальники вже давно запідозрили розлад у їхніх стосунках, проте самі зірки ніяк не комментріуют розлуку. Замість цього вони продовжують радувати фанатів свіжим контентом.

Регіна Тодоренко відома українцям і росіянам не тільки завдяки своєму позитиву і професіоналізму під час зйомок розважальних шоу, а й в якості відкритої людини, яка готова прийти на допомогу в будь-який момент. Тому, крім красивих фотографій з відпочинку або сімейних знімків, телеведуча часто звертає увагу шанувальників на важливі соціальні проблеми.

Цього разу Регіна Тодоренко вирішила залучити своїх шанувальників до допомоги хворій дитині, проте зробила це вельми незвичайним способом. Перед самою фотографією хворої дівчинки ведуча розмістила свій знімок в купальнику на березі моря. Щоб шанувальники не подумали про неї погано, в описі до посту вона відразу написала, що відвертий знімок з відпочинку був опублікований лише з метою залучення уваги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот
Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот

"Сонячній кріхітці Дашоньці Улічевій з Москви терміново потрібна наша допомога! 🙌 Діагнози кризітки - вроджений порок серця, АВК канал незбалансована форма тип С, гіпоплазія правого шлуночка. Супутні діагнози: синдром Дауна, субклінічний гіпотеріоз, гастроезофагальний рефлюкс 3 ступеня", - написала Тодоренко.

Регіна зазначила, що за виправлення пороку серця дівчинки готовий взятися лише один у світі кардіохірург Педро Дель Нідо. Він запропонував провести повну корекцію пороку, тобто відтворити анатомічно правильне серце. Тодоренко попросила шанувальників максимально допомогти родині дівчинки, оскільки сім'я не в змозі сплатити 203 тисячі доларів за лікування, а це необхідно терміново.

Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот
Пост Регіни Тодоренко в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Комаровський і Тодоренко обговорили, як захистити дітей від комах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко зізналася, до кого тікає їх з Топаловим маленький син: мамі прикро.

Також Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко пересиділа в холодній воді, аж губи посиніли:"Рибам би сподобалося".