Відома українська співачка, яка зараз живе і працює в Росії, Ані Лорак згадала про свій тріумф на Євробаченні в 2008 році і підтримала команду Філіпа Кіркорова.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Ані Лорак вирушила в 2008 році на пісенний конкурс Євробачення, щоб представити Україну. Тоді їй вдалося дістати друге місце, проте відсутність першості її не засмутила.

Тепер же, напередодні гранд-фіналу Євробачення-2021, Ані Лорак вирішила згадати пережиті моменти на пісенному конкурсі. В опублікованому пості співачка прикріпила серію фото зі свого грандіозного виступу. Тоді її підтримав російський шоумен Філіп Кіркоров, який цього року представляє Молдову.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На знімках Ані Лорак здалася не тільки в обіймах свого приятеля, але і з представником України від 2007 року Вєркою Сердючкою. На фото співачка була повністю оточена українською символікою.

Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот
Пост Ані Лорак в Instagram / скріншот

Здавалося б, виконавиця повинна була підтримати цього року виконавців від України чи Росії, однак, для створення нейтралітету Лорак вибрала вболівати за Молдову на чолі з Філіпом Кіркоровим.

"Сьогодні підтримую свою #dreamteam на чолі з @fkirkorov 🤞 А всім учасникам бажаю удачі — нехай переможе найсильніший💥", - написала Ані Лорак.

Нагадаємо, що Ані Лорак зібралася в тур містами в обхід України:"настав той момент".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак остаточно забула Мурата поруч із загадковим красенем: "знаєш тільки ти...".

Також Знай.uа писав, що Філіп Кіркоров знайшов собі фаворитку перед Євробаченням:"дуже красива пара".