Українські знаменитості зізналися, з якими конфліктними ситуаціями зіткнулися в колективі в різний час.

Про це вони розповіли в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Так, блогер Аня Трінчер ще з юних років знає, як це бути ізгоєм в колективі. Наприклад, в університеті одногрупники не сильно її любили, вона відчувала нещирість з їхнього боку. Також було і в шкільні роки.

"Я змінила 7 шкіл за 11 класів. Періодично в колективі відчувалося якесь упереджене ставлення до мене. Тому що я сама по собі дуже комунікабельна, дуже відкрита. Ті люди, які настільки відкриті і комунікабельні, вони вразливі",- розповіла Аня.

Анна Трінчер, фото - прес-служба співачки
Анна Трінчер, фото - прес-служба співачки

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На жаль, виживати з колективу люблять не тільки підлітки, а й дорослі люди. Дуже часто подібне трапляється саме в жіночих колективах. Тут процвітає заздрість, конкуренція і капості.

Наприклад, ексучасниця "ВІА Гри" Альона Вінницька, не витримала і пішла з групи саме через напружені стосунки в колективі.

"Вже нерви були настільки напружені, причому у всіх, нічого не хотілося. Хотілося просто, щоб це припинилося",- поділилася Вінницька.

Альона Вінницька, фото з Instagram
Альона Вінницька, фото з Instagram

А ось екс-солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха, запевняє, що її з колективу ніхто не виживав. Але незважаючи на це і вона колись випробувала на собі негативне ставлення колег-жінок на конкурсі краси, в якому та брала участь.

"У мене була ситуація, коли я була на конкурсі краси "Міс Бікіні", мені пакостили. Це так давно було, ще до "НеАнгелів". Але все одно мені вдалося виграти",- згадує Вікторія Смеюха.

Вікторія Смеюха, фото: Instagram
Вікторія Смеюха, фото: Instagram

Співачка і колишня керівниця Міністерства культури і мистецтв України Оксана Білозір розповіла, як буває важко працювати в політичній сфері.

"Конкуренція ідеями, дуже часто можна генерувати ідеї, які хтось збоку сидить почує, тут же на другий день твоя ідея вже кимось опрацьована, і вже внесена, там свої закони,- розповіла Оксана Білозір і зізналася, що ледь зуміла повернутися до нормального життя після отруєння. У той час вона цілий рік пролежала у Феофанії. І для того, щоб розробити паралізовані ноги, вона крутила педалі велосипеда.

Оксана Білозір
Оксана Білозір

"Мене чоловік просто садив на велосипед. Мені треба було розробляти ноги, щоб зняти параліч, і я крутила педалі. Це було важливе відкриття для мене, що хтось просто може хотіти вбити мене, це дуже страшно. Це досвід просто, я читала, таке є скрізь в політиці, все так робиться, на жаль, ми бачимо не один такий випадок, постійно були, є і будуть такі випадки. Але, коли ти сама особисто через себе це пропускаєш, ця трансформація дуже складна", - зізналася Білозір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батькам

Також «Знай.иа " писав, що Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла, як руйнується справжнє кохання: "повірила в казку"