Астролог Борис Булатов дав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на місяць у Терезах з пізньої ночі 22 травня до ранку 24 травня.

ОВЕН

Овни в цей день повинна спиратися на власну інтуїцію і поєднувати в собі бізнес і почуття. Такі люди повинні проникнути в підсвідомі імпульси партнера, зробити його близьким і вникнути в його обставини. Овнам потрібно більше посміхатися і зачарувати оточуючих своєю особистістю.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці 23 Травня повинні сконцентруватися на роботі і здоров'я. У цей день не можна розслаблятися, інакше стане тільки гірше на будь-якому з фронтів. Відмінним рішенням буде дотримуватися дієти і знайти з колегами спільну мову.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам в цей день не варто шкодувати емоцій, почуттів і енергії щодо творчості, любові, дітей, акторства і спорту. Багато справ, засновані на ризику і удачі, будуть вдаватися. Однак, не варто забувати, що удача безпосередньо пов'язана з особистими зусиллями і умінням привернути до себе увагу.

Дівчина / фото: Pixabay
Дівчина / фото: Pixabay

РАК

23 травня Ракам слід заглибитися у внутрішній світ, а також приділити час родичам, близьким людям, з якими відкривається душа, батькам та іншим. У цей день добре буде зайнятися нерухомістю, будинком, землею і відповідними діями.

ЛЕВ

Леви в цей день можуть відчути себе кулінарами – створити найрізноманітніші "страви" з того, чим володіють і розпоряджаються. Це стосується почуттів, емоцій, енергетики та іншого. Все, що Леви будуть робити, буде набувати особливу привабливість. Головне в цей день не переїдати, а використовувати енергію з користю.

ВАГИ

Терезам 23 травня будуть підпорядковані емоційні та енергетичні сили, тому цим пужно скористатися. У цей день не варто розслаблятися, а використовувати енергію по максимуму. Головне, не переборщити з активністю, а то можна довести і до "пожежі".

Робота / фото: Pixabay
Робота / фото: Pixabay

СКОРПІОН

Цей день стане для Скорпіонів сприятливим для остаточної підготовки до старту. Таким людям варто візуалізувати свої цілі і перевірити всі нюанси, облаштувати шляхи відходу. Головне, діяти так, щоб це не помітили інші.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям необхідно 23 травня направити особисту енергетику на побудову спілкування з однодумцями. У цей день такі люди відчують тенденцію ринку, настрій покупців, що може позитивно позначитися на успіхах в кар'єрі.

КОЗЕРІГ

У Козерогів в цей день буде маса емоційної і фізичної сили для досягнення цілей, проте головне не розкидатися ними через дрібниці. Всі сили необхідно направити на контакт з близькими людьми і відносини на роботі.

ВОДОЛІЙ

23 травня емоції і почуття Водоліїв будуть відмінно резонувати з громадськими справами. Такі люди в цей день будуть в пошані, тому особливо важливо спілкуватися людьми, які шанують мистецтво, закони і мають авторитет в суспільстві.

РИБИ

Риби в цей день будуть чудово відчувати нечисті справи. Це ставитися не тільки до бізнесу, але і до особистих відносин. 23 травня Рибам варто послідувати своїм почуттям і вирішити давно сформовані проблеми, відсікти непотрібне і взятися за виправлення помилок.

Нагадаємо про любовний гороскоп на Червень: кого чекають пристрасні емоції і палкі поцілунки.

Як повідомляв портал Знай.uа, місячний календар на травень: відповідні дати для покупок, схуднення і грошові дні.

Також Знай.uа писав, що українців чекає найпотужніша магнітна буря-полоскоче нерви кожного.