Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

Зараз же вона поділилася цікавою фотографією, на якій постала з перлами на обличчі в образі космосу, як каже сама знаменитість. Регіна також поцікавилася, чи можуть припустити користувачі соцмережі, яким буде наступний її костюм. Однак в коментарях люди негативно відреагували на подібне перетворення з боку Тодоренко.

Регіна Тодоренко / фото : instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко / фото : instagram.com/reginatodorenko/

Найбільше уваги прикута саме до перлів, який, за словами коментаторів, виглядає на обличчі не дуже естетично.

"Mua & hair - @daryadaizy_ я сьогодні в образі космосу 🌟 як думаєте, яким буде наступний костюм?", - пише Регіна Тодоренко в публікації.

Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram
Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прищі з перлів😂😂", "Перли на обличчі не дуже, вже вибачте великодушно", "Хто вигадав ці бородавки?", "Вибачте, але це жахливо", "Лайфхак: коли треба приховати прищі😬", "Перли по перлам, ще й на обличчя залишок - перебір трохи!", "На фото старо виглядаєте(", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)

Нагадаємо, Регіна Тодоренко після чуток про розлучення з Владом Топаловим здалася в купальнику: "Для залучення уваги"

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Комаровський і Регіна Тодоренко з'ясували, як захистити малюка від кліщів: прості способи

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко зізналася, до кого тікає їх з Топаловим маленький син: мамі прикро