Відома українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona, яка нещодавно знімала кліп з українськими зірками в стилі 2000-х років, активно веде свою сторінку в мережі Instagram. Тут артистка радує фанів свіжими відео і знімками, а також публікує багато цікавих фактів.

Крім різних епатажних фотосетів артистка ще й турбується про майбутнє планети Земля і про її захист. На цей раз Alyona Alyona поєднала приємне з корисним - вона зайнялася боротьбою із забрудненням навколишнього середовища, а також прорекламувала нові кроси від Adidas.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Alyona Alyona в мережі Instagram.

Публікація Alyona Alyona, фото: Instagram
Публікація Alyona Alyona, фото: Instagram

"Коли бренди не підтримують трушні цінності - я чую галас. Ми часто бачимо в картині репости з кроликом, який просить не відчувати на ньому косметику, історії про "сміттєвих" островах або відео меми про Грета Тунберг. Але більшість з нас ніби не бачить екологічних проблем і просто гортає далі. Я вважаю, що дуже важливо підтримувати ЕКО-ТРЕНДИ, мати сміливість бути не такими як усі!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Одна з таких проблем є переробка пластику, а точніше її відсутність. Ви знали, що обсяг виробництва пластикових відходів становить близько 9 млрд тонн на рік, і ця цифра збільшується з кожним роком?

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Бренд @adidasukraine - мультимедійна компанія, що стала прикладом боротьби бренду одягу з пластиковими відходами, тому до складу кросівок Stan Smith входить матеріал PRIMEGREEN, створений з перероблених волокон. 50 відсотків верху складають матеріали вторинної переробки без початкового поліестеру. Я вважаю, що бренди повинні підтримувати екотренд, адже таким чином можна виховати правильну культуру споживання.", - написала артистка, закликаючи шанувальників до збереження природи.

Раніше повідомляли, Alyona Alyona зустрічається з хлопцем набагато молодше її: "У нього була зі мною...".

Як повідомляв Знай.uа, VovaZiLvova зробив це із заміжньою співачкою, львів'яни оцінили: "Серце стукає...".

Знай.uа писав, Alyona Alyona кардинально змінилася заради скандального репера: кольорові зуби і тату на обличчі.