В ефірі телепередачі "Зірковий шлях", яку ведуть Альона Вінницька і Даніель Салем на телеканалі "Україна", побувала актриса Наталка Денисенко, яка розповіла про те, які ж її публікації подобаються шанувальникам в соціальній мережі Instagram найбільше.

31-річна зірка серіалу "Сага" має близько 220 тисяч осіб, які стежать за її життям у цій соцмережі.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

"Instagram Instagram"

"Я дійсно залежна від Інстаграм, це мій світ, і я не уявляю свого життя без Інстаграм", - заявляє вона.

На сторінці Наталії можна бачити фотографії з актором Андрієм Фединчиком (чоловіком), з сином Андрієм, і знімки з фотосесій, подорожей, а також робочих моментів в кіно і так далі. На кожній з публікації з'являється від десяти до 30 тисяч лайків, але при цьому у неї є недоброзичливці, які можуть її образити, коли пишуть, що вона забрала чоловіка з сім'ї.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

Денисенко за весь час виклала близько двох тисяч публікацією і користувачам Instagram більше подобається, коли вона виставляє якісь знімки в купальниках, з чоловіком або дитиною. Бо всі хочуть любові і краси.

"Якщо це якісь відверті сексі-фото, то, звичайно, треба запитати дозволу у чоловіка. Тому що він мені деякі фото не дозволяє дуже Відверті і красиві виставляти на показ. Він так каже: "Ні, я не хочу, щоб це все бачили, це моє, ні". Я думаю, що, може, я його можу вмовити", - заявляє Денисенко на телепередачі.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

За місяць із заробітку на рекламі в Instagram їй вдалося купити мрію-сумку Шанель вартість тисяча доларів. Деяким людям неприємно таке бачити, тому в якийсь момент у неї дуже різко впала статистика, коли Наталя виставила цю сумку на сторінці.

Вона вважає, що її сторінка не про гроші, хоч і отримує з неї якісь кошти.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с*ксуальних сідниць

Знай.ua писав, "Якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько