21 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся довгоочікуваний дванадцятий і фінальний епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Вибір Михайла припав на Анну Богдан, і разом з нею він постарається побудувати майбутнє поза проектом, про що ми дізнаємося лише на пост-шоу в п'ятницю. Українці незадоволені тим, хто залишився з Заливако після фіналу. Вони продовжують писати про це в коментарях, поки Аня виходить на зв'язок в Stories, показуючи як триває її життя, але без "Холостяка" поруч.

Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories

Після слів подяки з її боку, які були адресовані її шанувальникам і всім тим, хто вболівав за дівчину до самого кінця, Богдан показала, що продовжує дружити з деякими екс-учасницями проекту після його завершення. В її суспільстві можна помітити Юлю Карнаух і Катерину Жук.
Вони відриваються під пісню "Ivan NAVI - Кохуюсь" і співають Приспів цієї пісні з посмішками на обличчі. При цьому невідомо, Аня щаслива в суспільстві цих дівчат, продовжуючи відносини з Михайлом Заливако чи ні.

Нагадаємо, відкинута "Холостяком" Юля "Зайка" зважилася на одкровення після фіналу: "Через приниження і зраду". Юля зазначила, що їй довелося пройти через біль, приниження, розчарування.

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан опинилася без Міші Заливако після фіналу "Холостяка": "Я не можу...".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знай.ua писав, гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливако через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила"