У суботу, 22 травня 2021 року, відбувся фінал пісенного конкурсу "Євробачення", в ході якого перемогла рок-група з Італії, а Україна посіла п'яте місце (друге за результатами глядацького голосування).

Шлях Катерини Павленко, солістки "Go_A", з самого дитинства дуже важкий, так як дівчинка росла без батька на околиці Ніжина, а її мама була військовою. Сусідка Валентина Пуховець ще до фіналу заявляла, що вона повинна виграти, тому що такій дитині пройти такий складний шлях дуже непросто. І весь населений пункт плакав від радості.

Go_A, фото: Instagram
Go_A, фото: Instagram

"Ось як це, що у нас на вулиці, тим більше, така дівчинка. У одних батьків, у яких там мільйони, так, їм легше, а Катя пройшла сама", - додала жінка.

Павленку довелося піти з дому разом з мамою після смерті дідуся. А директор Ніжинської дитячої музичної школи Сергій Голуб зазначає, що вона була дитиною холодною, голодною і одягненою як попало. Через це над нею насміхалися інші дівчатка, знущалися. І незважаючи на те, що жила солістка "Go_A" далеко від школи в Ніжині, вона ніколи не спізнювалася на заняття, бо в ній горіло велике бажання грати. А співати навчила її бабуся.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Якось Катерині вдалося стати солісткою хору "Сяйво", що викликало заздрість у багатьох інших хористок. І якось по дорозі до Києва дівчатка били її пластиковою пляшкою, нібито через те, що вона їм щось сказала.

"У нас в школі якраз на той момент відкрилася рок-студія. Там прийшов дорослий чоловік, у нього була купа інструментів. І до нього приходили діти, він кожному давав по інструменту і вчив грати музло". Я приходила, ставала біля підвіконня, робила вигляд, що я когось чекаю і слухала, як пацани грають, і соромилася туди зайти. У якийсь момент до мене підійшов один хлопець і каже: "Слухай, мене тут звуть в рок-групу співати, але я не вмію співати, але я сказав, що ти вмієш. Ти не хочеш?". Я там мало свідомість не втратила", - каже сама Катя Павленко.

Нагадаємо, визначили переможця Євробачення: вибір глядачів ошелешив усіх

Як повідомляв "Знай.ua", Go_A закохали в себе мільйони на фіналі "Євробачення" і повторили шлях Руслани: "Божевільна"

Знай.ua писав, переможця "Євробачення-2021" запідозрили у вживанні заборонених речовин: "Ви нюхали?"