Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз він поділився цілою серією знімків з Тилігульського лиману, який розташовується в Південній Україні. Чоловік продовжує розкривати краси, що знаходяться у всіх куточках нашої країни. Щоб зацікавити глядачів перед новим випуском, Дмитро поставив їм питання-чи знали вони, що юшка буває сухою. При цьому залишаючись неймовірно смачною. До того ж він готовий розповісти про традиції старообрядців у Вилковому, місті на воді та "українській Венеції".

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"А городи на островах за рахунок унікальної грунту з мулом надають всім продуктам особливий смак. Хіт-вино "Новак", яке є тільки тут. Вилкове - це недорого, недалеко від Одеси і неймовірно екзотично. Гарантую - ви не залишитеся байдужими. Потрапити сюди може кожен. А ось недалеко знаходиться справжній скарб України - острів Зміїний, який поки закритий для туризму. У планах держави відкрити його для відвідування", - пише Дмитро Комаров у публікації.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

ДПСУ (Державна прикордонна служба України) надала можливість для зірки "Світу навиворіт" і його оператора опинитися в цьому місці і зробити репортаж. Наприклад, на морському дні поруч з цим островом лежить затонуле судно "Патрокл" з безліччю реліквій всередині. А ще, за легендою, на острові може бути щит Ахілла. Там же Дмитро своїми руками доторкнувся до скам'янілих устриць віком понад 3 тисячі років. На місцевій фермі Елітний у світі делікатес (устриці) продають по одному Євро - 30 гривень за штуку, на момент зйомок.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Господар ферми Андрій дуже хоче за рахунок обсягів виробництва довести вартість до 15 гривень, щоб відвести цей делікатес з розряду "елітки", давши можливість кожному відчути неймовірний смак. До речі, багато туристів, яких ми зустріли, спеціально приїхали спробувати устриці вперше. Продовжуємо відкривати рідну Україну, не відкладаємо подорожі на потім. Вилкове і устриці вже чекають вас", - додав він.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" побував там, куди бояться зазирнути туристи: менструальний будинок і відкриті поховання

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Дмитра Комарова Кучеренко перетворилася на молоденьку Тіну Кароль: "Божественно"

Знай.ua писав, "Без клітин і огорож": Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" ризикнув життям у дикій природі