Українська співачка MamaRika частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

На її сторінці з'являються як милі фотографії, так і більш гарячі знімки або смішні відео. І зараз Анастасія опублікувала чорно-біле фото, на якій постала з дуже глибоким вирізом на грудях, і заговорила про те, що для фанатів за останні кілька днів відзняли новий крутий кліп.

MamaRika, скріншот із відео
MamaRika, скріншот із відео

"За останні два дні відзняли для вас новий крутий кліп-це буде саме те, чого ми всі так чекаємо. Сьогодні ж Мамка на відходняках, тому планую познімати для вас трохи сторіз - забігай туди-сюди. І до речі, як ваші вихідні? Де були, чим займалися, проліски мої?🖤 ",- пише MamaRika в публікації.

MamaRika, скріншот: Instagram
MamaRika, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Неймовірна😍 😍 😍", "Вихідні жесть, весь день по дощу переїжджали, переносили речі 😮 чекаємо кліпу🔥 🔥", "Встала з температурою 38.5 і диким болем в горлі🌚 👍", "Офігенна. Просто вогонь🔥🔥🔥🔥", "Просто сексі😍", "Таке фото треба (щось робить)",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті: "Домовилися за пляшку пива"

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу": "Ходила павою". Дівчина була щирою і відвертою, а її гарний голос високо оцінили діячі української естради.

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: "У нас обох сльози на очах"