Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Григорій Герман поділився рецептом ситної та бюджетної вечері для всієї родини, яку можна приготувати за 8 хвилин.

Щоб приготувати запіканці з італійським акцентом за рецептом Григорія Германа нам знадобиться:

  • Паста - 300 гр.;
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.;
  • Болгарський перець - 1 шт.;
  • Салямі – 100 гр.;
  • Сосиски копчені - 100 р.;
  • Томатний соус - 150 гр.;
  • Моцарелла - 200 гр.;
  • Італійські трави, сіль, перець – за смаком.

Запіканка / фото: Ранок з Україною
Запіканка / фото: Ранок з Україною

Приготування:

Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії. В цей час подрібнюємо болгарський перець і відправляємо його до цибулі. Копчені сосиски нарізаємо середніми шматочками і висипаємо їх на сковороду. Додаємо італійські спеції, сіль, перець. Перемішуємо і доводимо до готовності.

Популярні новини зараз
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Пасту відварюємо до стану альденте, зливаємо воду і пересипаємо пасту в деко. Зверху викладаємо начинку і заливаємо все це томатним соусом. Посипаємо зверху натертою моцарелою або будь-яким іншим твердим сиром і викладаємо тонкі слайси салямі.

Випікаємо запіканку в розігрітій до 180 градусів духовці близько 7 хвилин.

Ситна вечеря для всієї родини готовий! Можна подавати гарячим і насолоджуватися.

Нагадаємо про рецепт ароматних картопляних млинчиків з сиром.

Як повідомляв портал Знай.uа, рецепт кабачкових дерунів з грибною начинкою.

Також Знай.uа писав, що Євген Клопотенко в День вишиванки "вилюбив" рецепт, як відчути себе українцем.