Український співак, телеведучий, а також чоловік відомої співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 600 тисяч людей.

Так, сьогодні, 32-річний виконавець розповів у своїх Insta Stories, що снідав він з мамою. Мабуть, залишивши дружину вдома.

"Їду до матусі на сніданок. Помоему, вбрався добре для мами", - сказав Дантес.

Для зустрічі з мамою Дантес вбрався в білу майку, поверх якої надів білу сорочку з коротким рукавом, а також сірі штани.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вже пізніше артист виставив кадри того, як дуріє з домашнім улюбленцем мами - французьким бульдогом Мерліном.

Владимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік Дорофєєвої Дантес потрапив в неприємність і" психанул":"Де*ільний день". Артист не зміг дістатися на своїй машині в центр, тому що не було місця для стоянки. Йому довелося повернутися додому і скористатися послугою таксі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що зачепило його серце: "зворушлива..." Володимир Дантес поділився добіркою своїх улюблених фільмів і серіалів.

Також «Знай.иа " писав, що Засмучений Дантес приголомшив фанатів новиною, Дорофєєва вже в курсі: "Ви не чули". Виконавець вирішив порадувати шанувальників анонсом нового альбому, який повинен скоро з'явиться на музичних майданчиках.

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес назвав своє джерело натхнення, це не Надя Дорофєєва. Співак опублікував на своїй сторінці в соцмережі свіжі фотографії, зроблені на вулиці в Києві.