Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, як і багато зірок шоу-бізнесу, стежили за пісенним конкурсом "Євробачення" в прямому ефірі. Цікаво, що в цей вечір співачка не нудьгувала на самоті, їй компанію склав ще й Монатік.

Про це стало відомо завдяки Stories Наді Дорофєєвої в мережі Instagram.

Історія Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Історія Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Історія Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Історія Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

На опублікованому відео можна помітити, що Надя Дорофєєва розташувалася на дивані і знімає співака Монатіка, як він в сорочці, шортах, босоніж і зі склянкою в руці танцює під ритмічну музику.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співачка коротко тегнула історію з профілем Монатіка, а також написала: "Аххаха". Але не все так підозріло на інших історіях можна помітити, що поруч був і чоловік співачки Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скріншот з відео
Володимир Дантес, скріншот з відео

Також варто нагадати нашим читачам, що чоловік відомої української співачки і екссолістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився добіркою своїх улюблених фільмів і серіалів.

"Ну що, друзі? Всі пишуть про фільми/серіали, ну і я туди ж. Саме час зробити пост для збереження! Ділюся своїм списком улюблених/нових фільмів і серіалів, а ви пишіть свої в коментарях — давайте зробимо так, щоб усім вистачило подивитися", - написав артист.

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосної" Денисенко зізналася про заборони чоловіка через голі фото.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Дорофєєвої Дантес потрапив у неприємність і "психанув".

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що зачепило його серце: "Зворушлива...".