Відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, як вони з Дантесом домовляються на рахунок випивки на вечірках і коли вона собі дозволяє перекинути келих-другий.

Цим артистка поділилася в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що кілька тижнів тому Надя Дорофєєва і Володимир Дантес вирушили в село Попільники до переможця "Голосу країни" Сергія Лазановського. Там чоловік співачки дозволив собі випити кілька чарок самогонки і Дорофєєвій довелося везти його назад на машині.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Сама виконавиця заявила, що була не проти того, щоб її чоловік дозволив собі випити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми поступаємося один одному в таких справах. Ну там, коли він побачив самогон, ну неможливо було, щоб я пила все-таки. Тому Вова взяв на себе це все. До речі, у нього, знаєш, на алкоголь алергія, але, коли він п'є щось таке дороге або натуральне - ніколи у нього не буває алергії і там не було. Тому він пив скільки хотів - йому було чудово", - поділилася Дорофєєва.

Катя Осадча також поцікавилася, чи домовляються подружжя перед вечірками, хто буде пити, а хто буде за кермом. Надя Дорофєєва зазначила, що вони є не сильно питущою парою, тому вони п'ють тільки з особливої нагоди.

"Буває рідко, коли, знаєш, ну щось там таке сталося і у нас настрій. Ну ось, наприклад, перемога в "Голосі" - ось там я пила", - зазначила співачка.

Сторіс Наді Дорофєєвої / скріншот
Сторіс Наді Дорофєєвої / скріншот

Нагадаємо, що Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 самих с*ксуальних сідниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Дорофєєвої Дантес потрапив в неприємність і" психанул":"Де*ільний день".

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала машину мрії за ціною двох квартир: Дантесу на замітку.