Популярна українська співачка Тіна Кароль змогла завоювати шанувальників кліпом "Скандал" , який набрав вже більше 15 мільйонів переглядів на YouTube.

З цим артистку привітав її фант-клуб в Instagram.

Ще в лютому поточного року Тіна Кароль представила українцям пісню і кліп "Скандал", яка дуже швидко здобула популярність в мережі. Композиція нагадала слухачам про виконавицю і стала своєрідною підготовкою до її альбому "Красиво".

Однак, незважаючи на появи ще ряду хітів української співачки, про "Скандал" ніхто не забув, і він продовжив активно набирати обертів на просторах мережі. Так, вже через кілька місяців кліп Тіни Кароль зміг перейти позначку в 15 мільйонів переглядів, що стало своєрідною подією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На це звернули увагу вірні шанувальники співачки і урочисто привітали Тіну Кароль на сторінці фан-клубу в Instagram.

"🔥🔥🔥 15 млн переглядів легендарного хіта #скандал на Youtube🔥🔥🔥 Вітаємо Тіночку і її команду❤", - написали фанати.

У коментарях шанувальники також приєдналися до привітань фан-клубу і побажали Тіні Кароль подальших успіхів і не втрачати натхнення.

Нагадаємо, що спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль "повернулася" на "Євробачення", українці в захваті: "перше місце".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль з Даном Баланом задумалися про найголовніше:"потрібна донечка".