Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як пережила стосунки на відстані і чи зайнято її серце на даний момент.

Цим артистка поділилася з журналістами програми "Зірковий шлях".

Нещодавно Наталія Могилевська відвідала премію " Viva! Awards", в ході якої поспілкувалася з журналістами. Співачка блиснула на камеру своїм розкішним кораловим платтям, а також поділилася подробицями особистого життя.

Ще до карантину Наталія Могилевська розповідала, що у неї є коханий, проте він знаходиться закордоном. Журналістка Вікторія Кобеляцька поцікавилася у співачки, чи вдалося їм пережити довгу розлуку через пандемію.

Наталія Могилевська / фото : instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська / фото : instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Якщо такі речі, як кордони або локдаун, заважають людям мати стосунки, це означає, що кохання не було справжнім. Тому, може бути, і моє кохання не було справжнім, і воно також перервалося", - заявила Могилевська.

Журналістка також зазначила, що знаменитість дуже добре виглядає і можна подумати, що у неї знову з'явився чоловік серця. Наталія Могилевська поспішила порадувати телеглядачів, проте подробиці говорити відмовилася.

"У пристрасної брюнетки завжди хтось живе в моєму серці. Завжди щось вирує, пристрасті, щось відбувається. Тому, безумовно, я закохана. Але, ви знаєте, ще розповім про це через два роки", - заявила співачка.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська в спокусливому вбранні помстилася коханцеві.

Як повідомляв портал Знай.иа, Наталія Могилевська розповіла, як проведе День вишиванки.

Також Знай.иа писав, що Наталія Могилевська креативно привітала українців з Днем Вишиванки.