Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK любить радувати свою публіку різними фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів відданих фанатів.

Сьогодні, 23 травня, Настя Каменських і Потап святкують другу річницю весілля. Пара одружилася в 2019 році, після 10 років таємного роману.

І з нагоди річниці красуня вирішила виставити один з роликів, який був знятий в день весілля, а саме перед самою церемонією одруження. Так, знаменитість показала свій ранок нареченої, чим викликала захват у шанувальників.

"Солодкі спогади про особливий день нашого життя. З ювілеєм нас",- підписала відео знаменитість.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ви така справжня, нехай ваша любов тільки множиться❤️😍", "Як красиво і мило 😍 з вашим святом вас😍", "До мурашок😍 Щастя вашій родині і і міцної любові ❤️", "Неймовірно красива❤️", "Це неможливо красиво", "Боже🙈🤗🤗🤗 як же це красиво, ніжно🌺🌺🌺🌺! Вітаю вас, нехай щастя тільки примножується 💓", " до сліз як зворушливо❤️", " Боже як же це красиво, вітаю з річницею вашу сім'ю 🥰", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Настя Каменських і Потап святкують річницю весілля: як розвивався службовий роман найяскравішої пари України

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських на мить стала Мішеллю Андраде: причому тут Соня Плакидюк з " ТМПУ"

Також «Знай.иа " писав, що Настя Каменських в пориві пристрасті показала, чим полонила Потапа: "сильніше, ніж вино"