Дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла, чи буде співак присутній на її пологах.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що вже через пару тижнів Катя Репяхова буде народжувати, про що невпинно інформує шанувальників в соціальних мережах. Дружина Віктора Павліка ділиться всіма подробицями їхнього особистого життя, а також розповідає про походи до лікаря та інші лікарняні справи.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Цього разу концертний директор співака розповіла, що її чоловік спочатку навідріз відмовлявся від партнерських пологів, оскільки був вихований за часів Радянського Союзу. Однак, коли Катя Репяхова і лікарі розповіли йому, що в пологових будинках сімейного типу для батька є диван і смарт телевізор, то всього його сумніви пропали.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Він запам'ятав для себе варіант, коли в пологовий будинок не пускають нікого і мама, народженого малюка показує татові через вікно)) загалом, як мій чоловік ставився до партнерських пологів ви вже зрозуміли 😅 спочатку він і чути не хотів", - написала Репяхова.

Пост Каті Репяхової в Instagram / скріншот
Пост Каті Репяхової в Instagram / скріншот

Опісля вони разом вирушили на екскурсію відділенням, що значно заспокоїло Віктора Павліка. Подружжя досі не знають, чи буде співак присутній під час самих пологів, проте вирішити він може це і під час самого процесу, оскільки у нього буде постійний доступ в пологовий зал.

"Цей факт звичайно дуже заспокоює всіх. Загалом ми в очікуванні, залишилося трохи❤️", - уклала Репяхова.

Нагадаємо, що Віктор Павлік поділився потаємним перед пологами дружини: "мій син...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома.

Також Знай.uа писав, що вагітна Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "можу народити в будь-який момент".