Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне селфі з їх з чоловіком Владом Топаловим маленьким сином Мішею, позуючи на прогулянці в один з теплих ввесенних днів. Так, артистка приміряла яскраво-рожеву толстовку-оверсайз, а довге волосся акуратно зібрала назад, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

При цьому зіркова мама вирішила покривлятися на камеру, жартівливо висунувши язик, а ось син злегка зніяковів, незадоволено дивлячись в кадр. Регіна ж пожартувала, що її найріднішому хлопчикові просто не пощастило з батьками.

"Коли тупо не пощастило з предками ♪

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

P. S.: А взагалі це фото йшло доповненням до моїх 10ти образів на премії #РуТв, але я вирішила, що до такого на сцені глядачі ще не готові ☺"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "вираз обличчя у Міші неначе говорить "Мдаа, хлопці, і це моя мати"😂", "Це красиво? Вирячені очі і вивалений язик? Може варто залишати їх для сімейного альбому, якщо вже так подобається... Ось якось неприємненько бачити нутрощі...", ""Предки" з гумором, це пощастило. Не кожен може посміятися над собою.", "Невже ви думаєте що викладаючи такі свої фото ви будете як і раніше сексуально привабливою для чоловіка?....".