Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, відправившись на канікули в спекотну Туреччину, позуючи на території готелю. Так, артистка приймала сонячні ванни з видом на гори, примірявши лише чорно-біле міні-бікіні в анімалістичним принтом зебри і солом'яну панаму.

Зірка блиснула і бронзовою засмагою, і пишними грудьми, і тонкою талією, адже багато часу приділяє різним фізичним навантаженням, а тому може з легкістю похвалитися стрункою фігурою. При цьому виконавиця прийняла доволі відверту позу, широко розсунувши ноги.

"Яка все-таки чудова річ - канікули!"

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Анастасію компліментами: "😍🔥🔥🔥ви завжди прекрасні😍😍😍", "Добре", "Богиня🔥", "🔥Настя привіт🙌 Гарних канікул🙌 прикольний купальник😂", "Супер сексі )", "Чорна гаряча 🔥❤️", "Настя, поважаю вашу творчість, але, по-моєму, так розводити ноги це зайве🙌".