У суботу, 22 травня, пройшов гранд-фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", в якому взяло участь 26 країн. Переможцями цього року стала рок-група Maneskin з Італії.

Перемога на конкурсі дозволила групі в одну мить знайти всесвітню популярність і стати улюбленцями публіки. Але особливе місце в серці фанатів займає фронтмен Maneskin - Давид Даміано.

22-річний вокаліст вже встиг обзавестися мільйонною армією шанувальників в соціальній мережі Instagram, де виставляє досить шокуючі кадри.

Так, на новій публікації артист засвітився напівголий і з пляшкою шампанського в руках. По всій видимості, кадр був зроблений після перемоги на конкурсі, яку і відзначав Давид.

"Не сприймай це занадто серйозно❤️",- підписав епатажний кадр музикант.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Твоя пісня була приголомшливою - я одержима," токсичної мужності більше немає. Ми тебе любимо", " можна мені ваших дітей, будь ласка🔥", " НУ ШО ж такий гарячий то🔥", "я хочу бути твоїм рабом", " ніколи раніше не відчував такого ентузіазму з приводу того, щоб хтось зайняв перше місце. І все завдяки вам, хлопці. Дякую ☺ ❤ ️ "справжні кадри, де я чекаю, коли мій найкращий друг стане мільйонером, щоб ми могли пити шампанське кожен день і слухати @maneskinofficial", - писали в коментарях фанати.

Нагадаємо, група Maneskin складається з вокаліста Даміано Давида, басистки Вікторії де Анжеліс, гітариста Томаса раджі і барабанщика Ітана Торкіо. Цього року на Євробаченні вони зайняли перше місце, так що тепер наступний конкурс пройде в Італії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Визначили переможця Євробачення: вибір глядачів ошелешив усіх.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наповнені щастям штани переможця "Євробачення-2021" тріснули в несподіваному місці: Навколо прямий ефір.

Також «Знай.иа " писав, що Переможця "Євробачення-2021" запідозрили у вживанні заборонених речовин: "Ви нюхали?"