Ще в жовтні 2020 року в Новокузнецьку стався смертельний інцидент, в ході якого 100-кілограмова жінка намагалася заспокоїти свого коханого після сварки і в результаті задушила його сідницями.

46-річна Тетяна любила випити алкоголь разом зі співмешканцем у себе в квартирі, після чого почати який-небудь конфлікт. Цього разу, як тільки Айдар ліг на ліжко обличчям в матрац, вона сильно розлютилася і сіла йому на шию, а ногами тримала голову. Вона відмовлялася його відпускати до моменту, поки він не буде благати про прощення.

Зайва вага / фото : Pixabay
Зайва вага / фото : Pixabay

Тетяна важить більше 100 кг і, згідно покозаниям у справі, дочка чоловіка бачила цей момент на власні очі і звернулася за допомогою до сусідів в Новокузнецьку. В результаті прийшла сусідка і заявила, що це побутова ситуація, яку Партнери можуть вирішити самостійно. Вона поїхала, але незабаром повернулася і викликала швидку допомогу. Медиком залишалося лише констатувати смерть на місці події.

Обстеження показало, що Айдар помер від асфіксії, викликаної в результаті блокування дихальної системи. Тоді як Тетяна продовжувала стверджувати, що хотіла лише заспокоїти чоловіка після того, як вони напилися. В результаті, в ході судового розгляду, вона була визнана винною в заподіянні смерті з необережності. Її засудили до 18 місяців виправних робіт, а також до величезної виплати моральної шкоди. При цьому слідчий комітет вимагає пред'явити нове звинувачення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

зайва вага
зайва вага, pixabay

Нагадаємо, в лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік задушив 5-річну дитину: "Голоси наказали"

Знай.ua писав, шкуродери розправилися з беззахисним малюком, тягали як ганчірку: "Ніби ритуал"