Українська співачка і кума Дзідзьо Оля Цибульська прокоментувала слова дружини співака Ярослави Хоми щодо її причетності до розлучення подружжя.

Подробицями виконавиця поділилася в інтерв'ю для "ЖВЛ".

Нещодавно стало відомо, що співак Дзідзьо (Михайло Хома) і його дружина Ярослава подають на розлучення через 20 років спільного життя. Після розлучення дівчина вирішила активно зайнятися сольною кар'єрою під псевдонімом Slavia, а також дала не одне інтерв'ю, в якому пригадувала ім'я Олі Цибульської.

Оля Цибульська та Дзідзьо / фото: канал "Україна"
Оля Цибульська та Дзідзьо / фото: канал "Україна"

Хто в даній ситуації правий, а хто винен-невідомо. Однак Ярослава запевнила українців, що подати заяву на розлучення було їхньою спільною ідеєю і утворилася вона вже давно. Більше того, виконавці вже близько півроку не живуть разом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами Ярослави Хоми, Михайло неодноразово фліртував з Олею Цибульською, а та навмисно давала українцям зрозуміти, що у них зав'язався роман. Сама виконавиця була в шоці від заяв Slavia і прокоментувала конфлікт, що склався.

"Моя Slavia, бажаю знайти просто чоловіка, якому ти довіряєш і тоді все буде добре. А чому активно згадується моє ім'я? Тому що Slavia випустила сольний кліп і добре розуміє, що просто звернути увагу на новоспечену артистку, на новоспечену музику – складно", - заявила Оля Цибульська.

Нагадаємо, що Дзідзьо "позолотив ручку" перед розлученням:"Ну ти і модний тип".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська забула про розлучення Дзідзьо і зробила собі свято: в масці і щаслива.

Також Знай.uа писав, що постарілий Дзідзьо приголомшив українців перед розлученням: "де гроші?".