Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Ще кілька днів тому на Youtube з'явилося її інтерв'ю в гостях у Маші Єфросиніної. А зараз жінка виставила сонячну і усміхнену публікацію, говорячи про те, як швидко пролетіли вихідні і тепла погода, коли можна було відпочити на природі. На знімку вона постала з Глібом Сегідою, який стоїть перед грилем з сонцезахисних окулярах, і Оленою Антоненко.

"Вже й не віриться, що вчора був вихідний, хороша погода і ми кайфували на природі️️", - пише Раміна в публікації.

"У слід раз починаємо зі сніданку!) на цілий день і засмагати ))👌🏼🌲☀️🍹", "Багаті успішні селфмейди. Приємно дивитися 👏", "Як здорово!!!!!😍😍😍 ", "На Арні Шварца хлопець схожий))", "Раміна куди плануєш поїхати відпочити?", "Раміна, груди - чудовi!😍 🔥", "Було дуже круто, друзі!! Кайфанули від душі.)) жалко @pronin_law_you за кадром", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Раміна Есхакзай показала нового обранця: купив номер і закохався

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна зловила успіх після інтерв'ю у Маші Єфросиніної: "Я плакала"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна зізналася в романах з відомими чоловіками, побувавши у в'язниці: "Рецидивіст"