Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Цього року чоловік Насті Каменської вже кілька разів відпочивав закордоном. Спочатку з самою співачкою, потім же з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової в сонячному Дубаї, в Об'єднаних Арабських Еміратах. Зараз же Олексій знову туди повернувся.

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

23 травня вони святкували річницю весілля. А зараз Потап вирішив заспівати нещодавно вийшла власну пісню на тлі обкладинки до неї ж, присвячуючи рядки своїй коханій, адже там Олексій читає про те, що йому хочеться жити з нею і для неї.

"#ровне #птп цю пісню хочеться співати, хочеться проживати, з тобою і для тебе ....❤❤", - пише Потапенко в публікації.

"Ви найкращі❤️❤️окремо вас не уявити, з дитинства вас знаю ю люблю вас тільки разом❤️❤️", "Третій день на репіті. Ліричний Потап-це найкраще що можна почути😍❤️", "Приємна пісня🥰", "Супер пісня! Спасибі!🔥👏", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Потап влаштував Насті Каменських романтичний сюрприз з поцілунками: "Важлива дата"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських блиснула бездонним декольте у відвертій сукні: "Вивільни її"

Знай.ua писав, Потап зворушливо привітав Настю Каменських з річницею весілля: "Моя богиня"