Дружина президента України Володимира Зеленського продовжує радувати городян всілякими змінами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за цим стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

Цього разу жінка продовжила говорити про Оновлене шкільне харчування, і зараз вона заявила, що діти будуть їсти здорову і корисну їжу в їдальнях вже з першого вересня нинішнього року. Олена разом з МОН, МОЗ, Мінекономіки, командою відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка та з ДПРС презентували напрацювання з реформи шкільного харчування.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Я щиро рада, що раціон учнів стане більш збалансованим і різноманітним. Нове меню складається з 160 страв, які будуть використовуватися в залежності від кратності харчування для кожного окремого навчального закладу. Це меню включає як традиційні українські страви, так і популярні страви різних кухонь світу", - пише Олена Зеленська в публікації.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Також дружина президента зазначила, що в меню збільшили кількість м'яса і фруктів, а також додали безглютенові позиції. На сайті МОЗ було опублікований рекомендоване оновлене меню. І вже сьогодні деякі українські діти змогли спробувати що-небудь зі списку. Самою Зеленською було дуже смачно, коли вона їла те, що будуть вживати школярі.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Я вірю, що підвищити загальний середній рівень харчування в українських школах реально. І над цим працює команда професіоналів", - підсумувала Олена Зеленська.

Нагадаємо, Зеленський дозволив українцям торгувати землею: підписано історичний закон

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська зізналася, чи соромно їй за чоловіка: "Він не був клоуном"

Знай.ua писав, Зеленський представив план заходів на День Незалежності України 24 серпня