Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

Вона будує свою кар'єру на території Росії і зовсім недавно відпочивала на Мальдівах, після чого знову відправившись на відпочинок, але в невідомому напрямку. Зараз Ані Лорак опинилася на сходинках масивних сходів і заговорила про довгоочікуваний тур, в який співачка відправляється зовсім скоро.

Ані Лорак / скріншот з відео
Ані Лорак / скріншот з відео

На ній можна помітити кеди з високою підошвою, шкіряні штани і футболку. Поруч з Лорак лежить сумочка, а сама вона посміхається, дивлячись в камеру.

"До нашої з вами зустрічі залишилося всього три дні. Ми їдемо в довгоочікуваний тур #шоуTheBest 💥 яку пісню чекаєте найбільше?", - пише Ані Лорак у публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Ну звичайно ж "роздягнена"😂 🥰", "Яка ви стильна 🔥 "наполовину" найбільше чекаємо 😍 А може і нову "роздягнена", "Любимо всі ваші пісні ❤️ і просто чекаємо зустріч з вами🙏", "А коли вже вийде новий трек?😍❤️ Ми з нетерпінням чекаємо❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вилиті Ані Лорак, всі троє: зірки Євробачення скопіювали колишню Мурата

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак згадала найкращі моменти з Сердючкою і Кіркоровим на Євробаченні: "В екстремальних умовах"

Знай.ua писав, Ані Лорак зібралася в тур містами в обхід України: "Настав той момент"