У Перу 5-річну дівчинку визнали наймолодшою мамою в медичній історії-вона народила здорового хлопчика вагою 2,7 кілограм.

Ліну Медіну з Перу визнали наймолодшою мамою в світі, адже коли дівчинці було всього 5 років вона народила свого першого сина. Батьки дівчинки і не підозрювали про вагітність і відвезли її до лікаря лише через те, що були стурбовані збільшенням черевної порожнини. Спочатку передбачалося, що у Ліни пухлина, проте пізніше з'ясувалося, що вона на 7 місяці вагітності.

У травні 1939 року вона народила хлопчика кесаревим розтином, необхідним через нерозвиненого таза дівчинки. Її син важив 2,7 кг при народженні і був названий Херардо по імені приймав пологи доктора. Про те, що Ліна була його мамою, а не сестрою, Херардо дізнався тільки у віці 10 років.

Ліна Медіна / фото: Infobae
Ліна Медіна / фото: Infobae

У звіті медичного видання La Presse Medicale вказали, що такі ранні пологи стали можливими через швидкий розвиток дівчинки. Перші місячні у Ліни Медіни пішли в 8 місяців, до 4 років у неї були розвинені молочні залози, а в 5 років відзначалося характерне розширення тазових кісток.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз ліні 87 років, і вона живе в Лімі, столиці Перу. Через 33 роки після народження першого сина вона народила другого хлопчика від свого чоловіка. Жінка досі не розкриває таємницю, хто став батьком її першої дитини.

Херардо, первісток Медіни, ріс здоровим, проте помер у віці 40 років через хворобу кісткового мозку.

Нагадаємо, що пуділь-мажор спустив 250 тисяч на фату для улюбленої сучки і потрапив до Книги рекордів Гіннесса.

Як повідомляв портал Знай.uа, індіанка з 31 пальцем потрапила в Книгу рекордів Гіннесса, її називають відьмою.

Також Знай.uа писав, що безстрашний чоловік заморозив себе в камері з льодом: неймовірний рекорд потряс світ.