Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася кадрами зі спортивного дня і заінтригувала шанувальників новиною.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Марічка Падалко відома українцям не тільки завдяки її кар'єрі телеведучої "ТСН", а й в якості активного громадського діяча і спортсменки-любительки. Журналістка постійно ділиться з шанувальниками результатами своєї діяльності і радує хорошими новинами.

Марічка Падалко / фото: Instagram
Марічка Падалко / фото: Instagram

Цього разу Марічка Падалко показала серію фотографій зі спортивного залу, де зазвичай готуються учасники Олімпійських ігор. На кадрах телеведуча постала в компанії своєї колеги Лілії Ребрик, співаків Арсена Мірзояна і Тараса Тополі, спортсменів Юрія Чебана і Анни Різатдінової.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Всі разом українські почали готуватися до чогось грандіозного, проте поки ніхто з них не наважився розкрити шанувальникам таємницю. Очевидно, це буде пов'язано зі спортом, адже всі вони постали в Олімпійських спортивних костюмах.

"Робимо хорошу справу і готуємо сюрприз для всієї країни в класній компанії неймовірних людей", - написала Марічка Падалко під постом.

Пост Марічки Падалко в Instagram / скріншот
Пост Марічки Падалко в Instagram / скріншот

У коментарях українці захопилися опублікованими фотографіями і підтримали телеведучу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Марічка Падалко поділилася враженнями від родинної подорожі Україною.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко поскаржилася на українців у день великого свята: "на вулицях мало...".

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко в білому поскаржилася на втому: "Без задніх ніг".