Дружина українського виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова показала яскравий знімок з надією на швидкі пологи.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що молода дружина Віктора Павліка, яка за сумісництвом є його концертним директором, Катя Репяхова вже з тижня на тиждень народить свого первістка. Незважаючи на те, що для виконавця це буде вже не перша дитина, він все одно неймовірно радий і буквально оберігає свою дружину від негараздів.

Катя Репяхова і Віктор Павлік / фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова і Віктор Павлік / фото: instagram.com/repyahovakate/

У свою чергу Катя Репяхова доповідає своїм шанувальникам всі новини щодо своєї вагітності та інших подій в житті. Вона публікує масу яскравих знімків і ділиться з українцями корисною інформацією.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На цей раз блогерка вирішила показати яскравий знімок на тлі стенду пологового будинку, в якому збирається народжувати свого первістка. Репяхова пояснила, що вчора вирушила на фестиваль "Супер мама – це я", де, власне, і побачила різнокольоровий стенд. Вона була приємно здивована побачити на заході щось знайоме і неодмінно вирішила сфотографуватися, поділившись своєю радістю.

Пост Каті Репяхової в Instagram / скріншот
Пост Каті Репяхової в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники пораділи за молоду матусю і відзначили, що вже зовсім скоро Катя Репяхова відправиться на пологи.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Катя Репяхова розповіла, чи буде Віктор Павлик присутній на пологах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік поділився потаємним перед пологами дружини: "мій син...".

Також Знай.uа писав, що Віктор Павлік у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома.