На сторінці в Instagram відомого українського телеведучого та актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового з’явився новий допис.

Цього разу він привітав із Днем народження… свою лисину. Про видатну подію він повідомив, розмістивши всій архівний знімок у сторіз.

На опублікованому знімку Кошовий – ще зовсім юний, 18-річний хлопець із пухнастою шевелюрою на голові. За словами самого шоумена, волосся він поголив навесні 2001 року, а точніше, 25 травня.

«У 2001 році вони (волосся – ред.) були на моїй голові до 25 травня. Сьогодні рівно 20 років моїй зручній причі. З днем народження, голомозість!», - написав Кошовий під знімком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На другому фото, розташованому поруч із дитячим знімком, Кошовий показав себе нинішнього – із незмінною і вже впізнаваною лисиною замість густого волосся.

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як повідомляє портал Знай.ua Путін з " Квартал 95 "відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком

Також Знай.ua писав, що "Квартал 95 "відправився на передову з" військовим туром": Донбас не залишився без пісень. Кошовий, Пікалов, Карпов, Великий, Ткач та інші вирушили на Донбас