Для всіх шанувальників цікавих телевізійних шоу є приємні новини. Нещодавно на телеканалі "Україна" відбулася прем'єра проекту "Всюди люди". У першому україномовному тревел-шоу ведучий Анатолій Анатоліч показав справжнє життя бразильців і мексиканців, а ще спробував розвінчати всі стереотипи українців про далекі народи.

В одному з останніх інтерв'ю Анатоліч зізнався, які труднощі виникли на зйомках проєкту і чому з екзотичних країн він повернувся іншою людиною. Ведучий каналу "Україна" Анатолій Анатоліч нещодавно відкрив для себе Мексику і Бразилію.

Анатолій Анатоліч, фото: телеканал "Україна"
Анатолій Анатоліч, фото: телеканал "Україна"

Спеціально для зйомок нового тревел-шоу "Всюди люди" він відправився в тривалі відрядження, з метою познайомити українців з побутом і традиціями далеких країн. Однак, під час зйомок не обійшлося без інцидентів. Так, в Бразилії, граючи з місцевими підлітками в футбол, ведучий отримав травму ноги, але не здався і мужньо продовжив виконувати свою роботу.

"Це був єдиний раз, коли довелося звернутися до лікарів. Я приїхав на зйомку підготовленим і був максимально націлений на результат. Тому незважаючи на те, що їв черв'яків і навіть такос з левом, мій шлунок витримав. Адже я пройшов студентські роки, харчувався і гірше", - поділився Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, телеведучий познайомився з місцевою гостинністю, спробував автентичні страви і навіть встиг засмагнути, а от відпочити йому не вдалося, правда на це він і не розраховував.

Анатолій Анатоліч, фото: телеканал "Україна"
Анатолій Анатоліч, фото: телеканал "Україна"

"З самого початку проєкт "Всюди люди" я розглядав не як подорожі, а як роботу. Для мене подорожі - це поїздки з моєю сім'єю, а "Всюди люди" – неймовірно цікава, але все-таки робота. Мої очікування були такими: це дуже складний проєкт з ненормованим робочим графіком. Так воно і було. Я скинув 7 кг за період зйомки, спеціально не худнучи для цього. І якщо до проєкту я важив 90 кг, то зараз-83. І все тому, що у мене не було часу відпочивати", – зізнався ведучий.

Тревел-шоу "Всюди люди" розповість про побут та особливості життя жителів далеких країн, з метою розвіяти уявні стереотипи українців про них. Відвідуючи різні країни, Ведучий проєкту Анатолій Анатоліч не тільки покаже всі дивацтва світу, а й познайомить глядачів з громадянами країн, побуває в їх домівках, прийде на роботу, розповість про їхнє життя, переваги і взаємодії з державою, ціни на продукти і комуналку.

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч показав, чим годує свою дитину вечорами: кумі Лободі це не сподобається.

Як повідомляв Знай.uа, зонування та органайзери: Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч розповіли, як грамотно заповнити простір у ванній кімнаті.

Знай.uа писав, люблять не тільки у Львові: майбутній тато Анатоліч розвіяв головний міф про вишиванки.