За життям популярної актриси гумористичного проекту "Дизель шоу" Вікторії Булітко стежить більше 200 тисяч підписників, з якими шоувумен активно спілкується, регулярно публікує забавні фото, скетчі та відеоролики.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram акторка виклала кумедний ролик, на якому вони разом з колегою по цеху Олександром Бережком танцюють медляк. Артистка повністю перевтілилася в головну модницю 80-х: коротка стрижка, макіяж в усі кольори веселки, відповідний гардероб і аксесуари.

"Машина часу існує", - пожартувала Булітко.

Нещодавно актор "Дизель Студіо" Євген Сморигін вирішив підтримати український гурт "Go-A" перед фіналом Євробачення. І зробив це в знаменитому образі Баби Жені. Євген вирішив трохи "пошаманити" і начаклувати Україні перемогу на музичному конкурсі "Євробачення-2021". Зробив він це в образі улюблениці українців - бабусі Євгенії Михайлівни - на мотив пісні гурту Go-A зі словами підтримки українським конкурсантам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше Актори "Дизель шоу" розповіли, що об'єднує українців по всьому світу: "Зв'язок між поколіннями"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Go_A отримали потужну підтримку від конкурентки на Євробаченні 2021: "будемо шуміти"

Також Знай.ua писав, що Go_A вбралися в національні костюми на Євробаченні: "свято зітре кордону"