Любов, вірність та віра у краще - стовпи, на яких тримається наш світ. Це вкотре довела відчайдушна жінка, яка в серпні 2014 року знайшла свого пораненого чоловіка в одному зі шпиталів Дніпра.

Він втратив багато крові і був без свідомості декілька днів. Ні на годину любляча дружина не відходила від свого героя, аж поки той не прийшов до тями. Про неймовірну історію кохання на своїй сторінці в Facebook пише журнал Ukrainian People Magazine.

Він міг втратити пам'ять, і йому довелося заново вчитися рухатися. Жінка була з ним невідривно на всіх процедурах, і цілими днями вона допомагала йому знайти себе. Сьогодні він знову гостро мисляча, діяльна людина, і з кожним місяцем він все впевненіше крокує, і все міцніше його рука. Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук вчиться ходити.

"І на благодійній акції на користь поранених він фотографувався стоячи на своїх ногах. Він знає, що не впаде, тому що дружина Тетяна на кожній фотографії ставала і страхувала героя ззаду, так, щоб не потрапити в кадр. Вони обидва думають, що видима підтримка - це прояв слабкості для генерала. А насправді - це фотографія небаченої сили. В цьому фото - сила любові і гідності, яка здатна повернути з того світу, перемогти всі хвороби, розтрощити будь-які перешкоди", - написав автор посту і закликав поширювати цю неймовірну історію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що вибух газу зруйнував будинок дощенту, люди стрибали з вікон: 2-місячна крихта дивом вижила під завалами.

Як повідомляв портал Знай.uа, подружжя в погонах витягли старого з палаючої квартири:"ризикували своїми життями".

Також Знай.uа писав, що рятувальники заради пухнастих носиків залазили на височенні дерева і в глибокі колодязі: куди завело їх цікавість.