Відома українська співачка Оля Полякова зворушливо привітала свою подругу Машу Єфросиніну з Днем народження.

Привітання з'явилися в Insta-stories виконавиці.

Відомо, що у вівторок, 25 травня, українська телеведуча і громадський діяч Маша Єфросиніна святкує свій 42-й День народження. Щоб яскраво відзначити цю дату телезірка вирушила з родиною до Мексики, проте її друзі та колеги з України не забули про знаменний день.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Її подруга Оля Полякова вирішила висловити свої побажання в Insta-stories, де опублікувала кілька спільних фотографій і написала приємні слова.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Моя улюблена, доросла дівчинка, та ще коза)) ти мотиватор для багатьох жінок, спасибі тобі за твою роботу, позицію і зовнішній вигляд! Будь головне здоровою, а ще дуже щасливою! Люблю з тобою працювати, відпочивати і тебе", - написала Оля Полякова.

Сторіс Олі Полякової / скріншот
Сторіс Олі Полякової / скріншот

До привітань співачка прикріпила яскравий знімок зі зйомок з Машею Єфросиніною, на якому зірки постали з красивим букетом ірисів в руках. А вже на наступній фотографії телезірки без макіяжу радісно попивали шампанське.

Сторіс Олі Полякової / скріншот
Сторіс Олі Полякової / скріншот

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна показала дорослу дочку: вже закохуюся чоловіки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна жорстко відповіла хейтерам перед 42-річчям:"будуть обсмоктувати".

Також Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна затягла чоловіка на інший континент і змусила фанатів облизнутися: "схуднути до літа".