Відома українська співачка Оля Полякова нагадала шанувальникам про важливий день у житті її менеджера Артемія.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Оля Полякова вже не перший десяток років відома українцям своєю епатажністю і вокальним талантом. Однак, все це не могло з'явитися просто так і без чиєїсь допомоги. Сама співачка про це не забуває, а тому вирішила ближче познайомити українців зі своїм менеджером Артемієм, під заступництвом якого вона перебуває вже майже 10 років.

Оля Полякова та Артемій Чирков / фото : instagram.com/fayniy/
Оля Полякова та Артемій Чирков / фото : instagram.com/fayniy/

Як виявилося, Артемій святкує свій День Народження, що співачка не могла обійти стороною. Оля Полякова привітала свого колегу зі святом і залишила ряд побажань.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Мій дорогий, улюблений @fayniy Артемій!!!!❤️ мій друг, партнер, директор, психоаналітик і няня😂майже 10 років разом, за ці роки ти змужнів, виріс, заматерел і дуже покращав! Сподіваюся ти щасливий, тому що я дуже хочу, що б ти був щасливий, а ще здоровий, успішний і веселий! З днем народження мій partner in crime!❤ ️ ",- написала співачка.

Пост Олі Полякової в Instagram / скріншот
Пост Олі Полякової в Instagram / скріншот

До привітань також приєдналися Маша Єфросиніна і Дар'я Астаф'єва, а сам Артемій подякував своїй зірці за теплі слова. Інші шанувальники почали по-доброму жартувати над виконавицею і також вітати її менеджера з Днем народження.

Нагадаємо, що Оля Полякова заінтригувала шанувальників стильним яскравим образом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала домашню "полуничку": "це круто!".

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова згадала, як втекла від "залицяльника" 8 років тому.