Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом.

Цього разу зірка виставила пікантний кадр в лікарняній палаті, відправившись в одну з пластично клінік Туреччини для чергової кардинальної зміни - інтернет-знаменитість вирішила ще більше збільшити сідниці.

Альона позувала абсолютно оголеною, ледь прикриваючись накидкою і демонструючи груди і п'яту точку. При цьому дівчина зізналася, що в Україні лікарі відмовилися проводити подібну операцію, посилаючись на те, що Омович занадто худа.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Багато хто напевно вже здогадалися, а для інших розповідаю навіщо ж я прилетіла в Стамбул 💔

Прилетіла за великою соковитою попою 🍑 😈

В Україні не вміють робити так, як роблять це тут 👌 🏻 і я зараз саме про пластику для худих! Я була у багатьох лікарів в Україні на консультації і всі в один голос сказали "Ти занадто худа"😬

Але якщо Альоні щось спало на думку, вона це обов'язково зробить 🤣

Пізніше розповім всі подробиці, який вибрала імплант і тд)

А ви просто побажайте мені удачі і легкого виходу з наркозу 🥳"

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн