Українська співачка і дружина Дзідзьо Slavia поділилася яскравими кадрами з виїзду на природу і розповіла про недоліки столиці.

Відповідні кадри дівчина опублікувала в Insta-stories.

Нещодавно стало відомо, що виконавці Дзідзьо і Slavia збираються подавати на розлучення через 20 років спільного життя. Дівчина вже неодноразово давала інтерв'ю, в яких зізналася, що в останні роки їх почуття погасли і вони більше 6 місяців вже живуть по роздільності.

Slavia, кадр з відео
Slavia, кадр з відео

Поки в мережі продовжують обговорювати причини розлучення і майбутню долю виконавців, Slavia продовжує активно вести свою сторінку в Instagram, де радує українців свіжими фотографіями і розповідями про повсякденне життя.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На цей раз співачка опублікувала коротке відео, на якому постала в сірому костюмі на тлі зелених скель. Судячи з підпису, Ярослава Хома вирушила за межі столиці на прогулянку або по робочих моментах.

"У Києві життя перебіжками з приміщення в приміщення, а тим часом природа розквітає на повну", - написала Slavia на відео.

Сторіс Slavia / скріншот
Сторіс Slavia / скріншот

Сторіс Slavia / скріншот
Сторіс Slavia / скріншот

Варто відзначити, що разом з історією співачка опублікувала пост, на якому постала в тому ж костюмі і на тій же локації. Під публікацією Slavia подякувала життю за отриманий досвід і поділилася девізом, з яким вона йде по життю.

Нагадаємо, що Оля Цибульська пояснила, чому Slavia звинувачує її в розлученні з Дзідзьо:"добре розуміє".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia в короткій спідничці включила грайливий режим: "може не Танці?".

Також Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia показала, за що в неї закохуються чоловіки.