Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила в своїх Insta Stories ролик, в якому можна розглянути вид з вікна її квартири в Києві.

Так, Полякова похвалилася квітучими каштанами, які видно просто з її вікон. Також вона зізналася, що дуже любить ці дерева, і тільки через це не хоче продавати квартиру.

"Ну, ось як можна не любити мою прекрасну квартиру, коли у мене каштани просто у вікнах. Мені кажуть: "Стелі у тебе течуть, будинок старий, міняй її". Не можу, каштани люблю!" - сказала на відео Полякова.

квартира Олі Полякової, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

квартира Олі Полякової, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що напівгола Оля Полякова пообіцяла українцям видовище: "Востаннє!" Артистка заявила, що її команда вже працює над новим шоу.

Нагадаємо, Оля Полякова показала домашню "полуничку": "Це круто!" Співачка похвалилася, що росте на її грядці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова поскаржилася на дивне світло під час концерту: "Хороший знак". Під час концерту сталися технічні неполадки.

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна дочка Полякової в короткій сукні показала нескінченні ніжки: копія мами.